Bio labs in Oekraïne

Ja er zijn echt “bio labs” in Oekraïne. Waarom financiert het Westen eigenlijk bio labs in Oekraïne, China? Gegeven deze achtergrond is het interessant te noemen dat Biden onlangs voorspeld heeft dat juist Putin chemische wapens zal gaan gebruiken.

Dit lijkt me een rookgordijn om de aandacht af te leiden van de aanwezigheid van deze “bio labs” in Oekraïne. N.b in het meest arme, meest corrupte en meest ondemocratisch land in Europa. Deze zijn namelijk niet alleen van Amerika, deze zijn ook in handen van Hunter Biden, de zoon van Joe Biden.

EXCLUSIVE: Hunter Biden Bio Firm Partnered With Ukrainian Researchers ‘Isolating Deadly Pathogens’ Using Funds From Obama’s Defense Department..

Waarom financiert het Westen eigenlijk bio labs in Oekraïne, China? De reden hiervoor is eenvoudig. Dergelijk onderzoek is verboden. Omdat het te gevaarlijk is!

Laten we hier niet teveel over nadenken. Putin is slecht. Wij zijn goed. Onze beste intenties met Rusland, de wereld en Oekraïne blijken uit de aanwezigheid van deze “bio labs”. En ja, deze “bio labs” zijn er echt. Zoals Victoria Nuland verklaart, onder ede.