Covid-19 is "man-made"

Wiens brood men eet, diens woord men spreekt

Covid-19 is gemaakt in het Wuhan Institute of Virology. Het is “man-made”. Het is gemaakt in een laboratorium. Een biolab. Dit onderzoek is gefinancieerd met westers belastinggeld. Het is gefinancieerd door Anthony Fauci / het U.S. National Institute of Allergy and Infectious Diseases.

In Oekraine heeft Amerika overigens 46 biolabs neergezet waar dergelijk “Gain-Of-Function” onderzoek wordt uitgevoerd.

Ook in Amerika wordt dergelijk onderzoek uitgevoerd. Zo ontwikkelde Boston University een Covid variant die veel dodelijker is dan de varianten die nu rondgaan. 80% van de vermenselijkte muizen ging dood aan deze nieuwe “man-made” variant. Gain-Of-Function Experiments At Boston University Create A Deadly New Covid-19 Virus. Who Thought This Was A Good Idea?

De “wetenschappelijk consensus” is toch dat Covid-19 “niet” uit een laboratorium komt!?

Dat is niet meer zo. The Telegraph kwam 23 november met artikel UK experts helped shut down Covid lab leak theory - weeks after being told it might be true

Er is “geen” bewijs dat het niet een laboratorium komt en daarmee is het de meest waarschijnlijke verklaring voor de herkomst.

Dit is een technisch verhaal waar Dr. John Campbell uitgebreid op ingaat. Ik noem een voorbeeld. Covid-19 heeft maar 1 “spill-over” gehad. Maar een keer is Covid-19 overgesprongen van vleermuis op mens. Dat is dan gebeurd in Wuhan. Dit is zeer uitzonderlijk. Een virus dat uit de natuur komt heeft altijd meerdere spill-overs. Het verspreidt zich dan namelijk eerst in de vleermuis populatie en dan zijn er altijd meerdere spill-overs.

Ik volg Dr. John Campbell al een tijdje en het is interessant wat er met hem is gebeurd. Dr. John Campbell “had” erg veel vertrouwen in de wetenschap, het wetenschappelijk proces en de wetenschappers. Vanaf het begin van Covid-19 heeft hij dus de “wetenschap” van de twee meest vooraanstaande wetenschappelijk publicaties The Lancet en Nature Medicine gevolgd.

In de video geeft hij toe naief te zijn geweest. Hij klinkt en oogt wat depressief en verontschuldigt zich richting de volgers van zijn YouTube kanaal om zijn rol bij de verspreiding van deze desinformatie.

De meest populaire “comment” op zijn video gaat als volgt:

As a PhD Molecular Biologist with nearly twenty years experience in public health and biodefense, I had my suspicions very early in this pandemic. I always expected my still-active colleagues to break through the politics and reveal the truth, an aspiration I thought was shared by all true scientists. I have become ashamed of my profession. We are diminished, we are degraded, we are prostituted, by this deception, and we may never recover.

Zelf heb ik al lang dit vertrouwen niet meer en voor mij was het al snel duidelijk dat hoogstwaarschijnlijk een “man-made” virus was. Op basis van mijn gezond verstand. Het verhaal is namelijk zo bizar.

  1. Dat westers belastinggeld wordt gebruikt voor “Gain-Of-Function” onderzoek in China, een communistisch land.
  2. Dat het onderzoek precies ging over “Gain-Of-Function” van Corona virussen.
  3. Dat het laboratorium niet het juiste veiligheidsniveau heeft. het is een BSL-2 lab en dat zou - voor dergelijk onderzoek - BSL-3 of 4 moeten zijn.
  4. Dat de website van Wuhan Institute of Virology werd aangepast, kort na de uitbraak, waarbij informatie over dit onderzoek is verwijderd.
  5. Etc. etc.

Mijn “gezond verstand” vertelde me verder dat “the powers that be” er alles aan zouden doen om dit verhaal uit het nieuws te houden. Zodat goedgelovige westerse belastingbetalers geen kritisch vragen zouden gaan stellen.

En precies zo is het gegaan en zo gaat het.

Onze eigen Marion Koopmans - OMT-lid - heeft hier ook een bijdrage aan geleverd. Zie Stichting JAS: E-mails na lang getouwtrek geopenbaard: Marion Koopmans ‘door de mand gevallen’.

Het is een ongelooflijke schande van deze tijd dat deze “wetenschappers” hun werk kunnen blijven doen. Zonder enige consequenties.

Zelf doe ik hier niet aan mee. De pseudo-wetenschapper Marion noem ik voortaan Marion “Mengele” Koopmans. Naar de nazi-arts Josef Rudolf Mengele die dodelijke expirimenten deed op gevangenen.

Is dit onterecht? Is dit haatzaaien?

Mijn “gezond verstand” zegt me van niet. Marion “Mengele” Koopmans levert met haar werk een belangrijke en gewillige bijdrage aan de mogelijkheden voor overheden en wetenschappers om “Gain-Of-Function” onderzoek uit te voeren. Dergelijk onderzoek is controversieel omdat het een existentiële bedreiging vormt voor de mensheid. Indien bijvoorbeeld het Boston virus ontsnapt dan is vergelijkbaar met de meteorietinslag die dino’s de das omdeeden.

Daarmee levert ze ook een belangrijke bijdrage aan de bereidwilligheid van die goedgelovige burgers om zich te laten inspuiten met expirimentele medicijnen die o.a. dodelijk blijken te zijn.

Wat interessant is aan de tijd waarin we leven, is dat Marion Koopmans totaal geen verantwoording hoeft af te leggen voor haar bijdrage aan dodelijke expirimentele behandelingen op wereldwijde schaal. Mengele kon hier alleen maar van dromen.

Gewone burgers moeten daarentegen verantwoording afleggen indien die zeer kritisch zijn over het optreden van iemand zoals Marion. Bijvoorbeeld als we haar Marion “Mengele” Koopmans noemen. Dit is dan “haatzaaien” en een dodelijke bedreiging voor Marion.

Hoe dodelijk de vaccins zijn, waar de “oversterfte” vandaan komt zullen we nooit weten.

De vaccins zijn namelijk 100% veilig omdat ze 100% veilig zijn. Dit hoeft dus niet onderzocht te worden. Dergelijke circulaire redeneringen en definities zijn inmiddels gemeengoed. Kritisch nadenken over wat de overheid en de regering doen is niet meer nodig. Want alles is wat is. Putin is megalome gek en oorlogsmisdadiger omdat Putin een megalomane gek en misdadiger is. Geen stok tussen te krijgen.